svenska

Wake Up, Sweden

Fransoserna stänger ner Hamas tv-kanal Al-Aqsa eftersom kanalen sprider hat och uppmuntrar terrorism.

hamas_117_2

Ziyad Abu al-Hajj, Hamas-affiliated preacher who had taken part in an international convention in Spain for religious dialogue, repeating myths taken from The Protocols of the Elders of Zion and calling for the genocide of the Jews (Al-Aqsa TV, April 3, courtesy of Palestinian Media Watch)

hamas_117_3

From the Al-Aqsa TV children’s program called Pioneers of Tomorrow: Nassur the bear: We want to slaughter [the Jews so that they leave our land, right? (September 22, 2009, courtesy of Palestinian Media Watch)”

Tyskarna förbjuder hjälporganisationen IHH som har en tydlig koppling till Hamas. ”Organisationer som arbetar mot Israels rätt att existera förlorar sin rätt till arbete i Tyskland.” Tipstack till Ficktjuven.

no_better_blood

Svenskarna (i landet där judar lämnar både städer och själva landet då de är förföljda och hotade) demonstrerar glatt på Sergels torg, mot Israel och för terror, medan Hamasflaggan vajar så fint i vinden.

Vakna!

Läs även: Falsk anti-israelisk propaganda i Svenska Dagbladets kulturbilaga.

Connect with me on Facebook. Follow me on Twitter.

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.