Featured, svenska

Gud hatar inte längre bögar?

Megan Phelps-Roper, en av Westboro Baptist Churchs mest prominenta medlemmar och barnbarn till församlingens ledare Fred Phelps, har kommit på andra tankar. Megan och systern Grace har tagit sitt pick och pack och stuckit.

Vadan detta?

Megan kom på Twitter i kontakt med israelen David Abitbol – en av personerna bakom siten Jewlicious – och som vi alla vet: om vi vidgar våra vyer, talar om saker och ting samt tänker till på egen hand så kan vi komma fram till andra slutsatser än de vi sedan barnsben blivit pådyvlade.

“I would ask him questions about Judaism, and he would ask me questions about church doctrine. One day, he asked a specific question about one of our signs—‘Death Penalty for Fags’—and I was arguing for the church’s position, that it was a Levitical punishment and as completely appropriate now as it was then. He said, ‘But Jesus said’—and I thought it was funny he was quoting Jesus—‘Let he who is without sin cast the first stone.’ And then he connected it to another member of the church who had done something that, according to the Old Testament, was also punishable by death. I realized that if the death penalty was instituted for any sin, you completely cut off the opportunity to repent. And that’s what Jesus was talking about.” [Källa]

Här har den israelhatande svensken något att lära.
Istället för att tro på den bedrövliga bild som media (och politiker och wannabe-förståsigpåare) i decennier har målat upp så tycker jag att svensken ska ta och sätta sig ner med en tvättäkta israel. Ta en öl och börja snacka! (Eller läs Letters From Israel.)

Megan och systern Grace uttalar sig här: Head Full of Doubt / Road Full of Promise

Connect with me on Facebook. Follow me on Twitter.

About Kim Milrell da Costa

Pro-Israel blogger since 2008.

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.