Featured, svenska

App-tips!

colorred_02

צבע אדום

Eftersom svenska journalister ignorerar inte bara bussbomber, utan även raketer som avfyras mot Israel (av de glorifierade palestinierna), så vill jag i all välmening tipsa om en app som ljuder varje gång larmet går i Israel.

På så vis kan svensken – som sitter i sin trygga (?) Nord och har en massa åsikter om Israel utan att veta mer om detta land än vad den israelfientliga svenska pressen behagar spotta ur sig – få ett litet hum om hur det känns när det när som helst kan komma en raket flygande.

Som igår kväll (se bild) när undertecknad satt i godan ro och läste. Då plingade telefonen till och israelerna sprang mot sina skyddsrum.

Appen heter RED ALERT: ISRAEL och du hittar den i iTunes Store, eller där du vanligtvis laddar ner appar.

Connect with me on Facebook. Follow me on Twitter.