Featured, svenska

‘Oberoende’ Television osv.

Nyhemkommen från Israel gjorde jag denna morgon misstaget att titta på Rapport.
”John Kerry är i Mellanöstern för att bla bla rädda fredssamtalen mellan Israel och palestinierna bla bla.”
Sedan kommer det: ”…Israels vägran att frige fler palestinska fångar har stoppat vidare samtal.”

Är de seriösa där borta på SVT?
Nej, de är ena riktiga lögnapor som vrider och vänder och bänder på saker och ting och matar svenskarna med denna anti-israeliska propaganda. År ut och år in. I decennier. ”

Tänk att deras största nöje verkar vara att trasha Israel. Världens enda judiska stat. Den enda demokratiska staten i Mellanöstern. Detta gör mig ledsen och illamående.

Läste för övrigt en fantastiskt intressant bok för några dagar sedan (i Israel – så passande).
Läs Behind the Humanitarian Mask: The Nordic Countries, Israel and the Jews.
Efter att läst denna bok undrar jag hur svensken – eller nordbon – överhuvudtaget har mage att ha några som helst ‘åsikter’ om Israel.

För övrigt handlar det inte om ”fångar”. Det handlar om terrorister och barnamördare. Googla gärna! (SVT måste hata google. Och bloggare.)
Och Israel har redan frigivit hur många som helst av dessa dårar. Och vad har de fått för det? Nej, de fromma lammen – palestinierna – vill som små griniga glin inte ens sätta sina små tuchus vid förhandlingsbordet. Detta barnsliga beteende uppmuntrar Väst.
Och vad ger förresten palestinierna tillbaka? NADA. De vill ju inte ens ta orden ”den judiska staten Israel” i sina sura trutar.

Vad är det förresten för samhälle och folk som lobbar så hårt för att få dessa terrorister och mördare friade och ut på gator och torg? För att sedan uppkalla dessa gator och torg och diverse sportiga turneringar efter just dessa personer?
Inget civiliserat samhälle va?
Men låt oss gulla vidare med palestinierna. De är ju så söta och vi kan ju inte förvänta oss lika mycket av dem som av andra människor.

Skämmes ta mig fan!

fri television

Uppdatering: TT fortsätter jollra om ”bosättningar” men kniper näbb om palestiniernas terror. Det är verkligen helt otroligt hur TT trashar den ena parten och glorifierar den andra.

Connect with me on Facebook. Follow me on Twitter.