Featured, svenska

Dag 3 på ZF UK:s Israelresa

På tredje dagen besökte vi Ben Gurion House i Tel Aviv, något som jag faktiskt aldrig tidigare hade gjort.

ben gurion house

Många många böcker hade David Ben Gurion. Och tolv språk talade han, Israels första premiärminister.

På Carlton Hotel träffade vi Shmuel Ben Tovim (läs mer om honom här) och fastän det här med ekonomi och siffror inte alls är min sak (rena rama motsatsen faktiskt) så lärde jag mig en hel del om (det ekonomiskt blomstrande) Israel.

På kvällen tog vi en promenad till The Stern Gallery. (Tvära kast! Från israelisk ekonomi till israelisk konst.) Jag uppskattar verkligen konst men jag ”kan” inte konst. På detta galleri ”förstod” jag däremot tavlorna som visades upp och som konstnären berättade om. Trevligt trevligt med mingel och ett par glas vin.

Connect with me on Facebook. Follow me on Twitter.

About Kim Milrell da Costa

Pro-Israel blogger since 2008.

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.