Featured, svenska

Uppmuntrande ord i inkorgen

När det blåser om Israel dyker det upp en massa hat och som ni sett på sociala medier under de senaste dagarna – även ren antisemitism.
I min inkorg hittar jag då och då mer eller mindre hatiska, otrevliga och hotfulla mail.
Men när det blåser som mest så kommer också en massa trevligheter in – och det är dessa trevliga, uppmuntrande ord som gör att jag får kraft till att göra det jag gör.
Jag fick tillstånd att publicerat mailet nedan.

 

”Bästa, engagerade Kim,

Jag minns inte när jag började följa dig på Twitter, inte heller minns jag hur jag fann dig där. Däremot vet jag vad som har hänt sedan dess: mitt Twitterflöde är i stort sett en kärleksförklaring till Israel.
Jag var innan som folk är i Sverige, Israelkritisk. Men så hände något och jag började se landet, och framför allt människorna, i ett annat ljus. Nyfikenheten väcktes och det var i sökande efter Israelvänlig rapportering som dina tweets kom in i mitt liv.
Jag beundrar både ditt mod och ditt engagemang och jag är så väldigt glad och tacksam för det du gör. Det har gjort enorm skillnad för mig!

Så, tack! Och fortsätt! Och grattis till giftermålet! Allt gott!”

Connect with me on Facebook. Follow me on Twitter.

About Kim Milrell da Costa

Pro-Israel blogger since 2008.

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.